Ένας ξαφνικός θάνατος…

Ένας αποχαιρετισμός..

Συναντηθήκαμε τελευταία λίγο πριν τις γιορτές. Με αφορμή την παρουσίαση της συλλογής των  εντυπωσιακών χειροποίητων γυαλιών ηλίου, που βασίστηκαν πάνω σε σχέδιο του από τη συλλογή VooDoo του 1972. Μια από τις υπέροχες, διαχρονικές, μπροστά από την εποχή τους συλλογές ρούχων TSEKLENIS.

Ο Γιάννης. Πολυτάλαντος, χαρισματικός, μορφωμένος, κοσμοπολίτης, απαιτητικός, αυτοσαρκαστικός, εμπνευσμένος, δοτικός,  τελειοθήρας, αστείρευτη πηγή δημιουργίας. Φίλος και συνεργάτης και μέντορας .

Ο Γιάννης. Που νίκησε έναν καρκίνο και τόκανε να φαίνεται εύκολο. Που άνοιγε δρόμο στους νέους σχεδιαστές. Που ξεχείλιζε ιδέες. Που αγαπούσε μια χώρα που δεν τον χώραγε. Που μου γνώρισε την μαγευτική Νέα Υόρκη του ’ 80.

Ο Γιάννης. Που δεν φείδονταν επαίνων για κάθε προσπάθεια που άξιζε. Όπως όταν του ζήτησα να μιλήσει στους ΑΕΙΝΑΥΤΕΣ για το ναυτικό μουσείο της αγαπημένης του Σαντορίνης, του οποίου ήταν  γραμματέας.  Από αυτή τη εκπομπή είναι το απόσπασμα που θα δείτε. Ο ενθουσιασμός είναι τόσο μεταδοτικός  που κάνει τα λόγια του εικόνες.

Μικρός αποχαιρετισμός σ’ έναν αγαπημένο άνθρωπο, που έφυγε τόσο αναπάντεχα.

Γράψτε ένα σχόλιο ή απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *