Θανάσης Μαρτίνος

Θανάσης Μαρτίνος

Με την ελληνική ναυτιλία να κυριαρχεί στον παγκόσμιο χάρτη οι Έλληνες εφοπλιστές μεγαλώνουν, εκσυγχρονίζουν τις επιχειρήσεις και τα πλοία τους, και στέκονται αποφασιστικά απέναντι στις προκλήσεις.
Θανάσης Μαρτίνος
(Φεβρουάριος 2018)

Με την ελληνική ναυτιλία να κυριαρχεί στον παγκόσμιο χάρτη οι Έλληνες εφοπλιστές μεγαλώνουν, εκσυγχρονίζουν τις επιχειρήσεις και τα πλοία τους, και στέκονται αποφασιστικά απέναντι στις προκλήσεις. Ο Θανάσης Μαρτίνος, ο μεγαλύτερος από τους τρεις γιους της Αθηνάς και του Γιάννη Μαρτίνου, μιλά στους ΑΕΙΝΑΥΤΕΣ για την εμβληματική εφοπλιστική οικογένεια και την πορεία της ως σήμερα, την ελληνική ναυτιλία, τη φιλοσοφία του στο επιχειρείν, την κοινωνική αλληλεγγύη.

Γράψτε ένα σχόλιο ή απάντηση

  • Αξιότιμοι κύριοι χαίρετε!
    Παρακαλούμε να μας γνωρίσετε μια ηλεκτρονική διεύθυνση για να αποστείλουμε επιστολή απο το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γόρτυνος καί Μεγαλοπόλεως κ.κ. Ιερεμία.
    Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

  • Θα ήθελα να συγχαρώ τον Κύριο Μαρτίνο για το θεάρεστο και ευλογημένο έργο του !!! Η συμμετοχή του προσωπική και οικονομική στα κοινά είναι μεγαλειώδης! Δεν είναι κομπλιμέντα είναι η μεγάλη αλήθεια. Γνωρίζουμε όλοι επίσης πόσο καλός και στοργικός πατέρας είναι, πατέρας κοριτσιών και είναι απορίας άξιο για ποιό λόγο αρνείται πεισματικά στην εταιρεία (καράβια) του να απασχολεί γυναίκες! Εγω όντας μητέρας κοριτσιού, το οποίο σπουδάζει στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού στην Κύμη (4ετής), δυσανασχετώ με αυτή την τακτική. Είμαι υπάλληλος και παλεύω να σπουδάσω αυτό το παιδί και όταν έρχεται η ώρα να αιτηθούμε για την πρακτική οι περισσότερες εταιρείες αρνούνται με την δικαιολογία ότι δεν παίρνουν γυναίκες. Απλά απευθύνομαι στον κύριο Μαρτίνο επειδή παρακαλουθώ χρόνια την πορεία της εταιρείας του και την πορεία της κόρης του Γεωργίας και τον εκλιπαρώ ας κάνει τη διαφορά !!! Και ας μη μείνει η ενδυνάμωση της γυναίκας στη χώρο της Ναυτιλίας στα άρθρα και στις εκδηλώσεις!! Ευχαριστώ!

  • θελω να ρωτήσω ο χρόνος φορτοεκφορτωσης κοντεινερ στα πλοια ειναι σημαντικός στο κέρδος τησ εταιρείας ? αν μικρύνει κατα 30% θα ειναι σοβαρο το κερδος τησ εταιρείας?

  • Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *